211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φινάλε για τη Μαρινέλλα στο Nox Athens: Πότε είναι;

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλησιάζει το φινάλε για το σχήμα που ξεχώρισε τις Τετάρτες.

Φινάλε για τη Μαρινέλλα στο Nox Athens, τη σκηνή που τη φιλοξενεί εδώ και καιρό με μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Σε μια συνύπαρξη με την ταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα και τον ανεπανάληπτο Στέλιο Διονυσίου, οι καλλιτέχνες θα μας παρουσιάζουν το πρόγραμμα «Σήμερα» μέχρι και το Σάββατο 18 Μαΐου 2024.

Μετά τη σειρά από sold out εμφανίσεις και την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού, η Μαρινέλλα συνεχίζει για να μας συναρπάσει ξανά με τη μοναδική της φωνή για λίγες εμφανίσεις ακόμα. Αυτή η σειρά εμφανίσεων αποτελεί ένα μοναδικό μουσικό γεγονός για την πόλη και τον κόσμο της μουσικής, που σίγουρα θα αφήσει ένα μεγάλο κενό όταν ολοκληρωθεί.

Φινάλε για τη Μαρινέλλα στο Nox Athens

Το Nox Athens, με την κομψή του ατμόσφαιρα και την εκλεπτυσμένη ακουστική του, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ζωντανής διασκέδασης. Η παρουσία της Μαρινέλλας σε αυτό τον χώρο είναι μια συναρπαστική συνεργασία της μουσικής παράδοσης με έναν σύγχρονο χώρο.

Οι εμφανίσεις της Μαρινέλλας στο Nox Athens αποτελούν μια σπάνια ευκαιρία για όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη μουσική εμπειρία. Με προσεκτική επιμέλεια του προγράμματος και εκπληκτικές εκτελέσεις, αυτές οι εμφανίσεις είναι κάτι που σίγουρα δε θα πρέπει να χάσεις – και ο χρόνος είναι λίγος ακόμα.

Για όσους θέλουν να ζήσουν το μουσικό ταξίδι της Μαρινέλλας στο Nox Athens, η τελευταία ευκαιρία είναι το Σάββατο 18 Μαΐου. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε ένα μοναδικό φινάλε με μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024