211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Enastron: «Season 2 Episode 52. Ολοκληρώθηκε και η φετινή μας χρονιά»

ρουβας και μάστορας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυλαία έριξε το σχήμα Ρουβάς με Μέλισσες.

Με μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν του «Enastron», αφήνοντας πίσω της πλήθος αναμνήσεων και συναισθημάτων. Το… επεισόδιο 52 αποτέλεσε το δυναμικό φινάλε για μια σεζόν γεμάτη έκπληξη, συγκίνηση και απόλυτη μαγεία.

Οι θαυμαστές των Μelisses και του Σάκη Ρουβά, αλλά και της Αναστασίας, έζησαν ακόμα μία σεζόν γεμάτη μουσική, συναισθήματα και εκπλήξεις.

Σε αυτό το τελευταίο «επεισόδιο», η σκηνή έλαμψε με την παρουσία ενός φετινού καλεσμένου, Σάκη Ρουβά. Με τη φωνή και τη μοναδική του παρουσία γέμισε τον χώρο με ακτινοβολία και ενέργεια και πρόσθεσε μια επιπλέον δόση μαγείας σε αυτήν την αξέχαστη σεζόν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν και το τελευταίο για το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Αμέσως μετά το φινάλε, το Έναστρον έκανε το παρακάτω ποστ γράφοντας: «Season 2 Episode 52 . Ολοκληρώθηκε και η φετινή μας χρονιά στον μαγικό ουρανό του «Έναστρον» . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο καλεσμένο μας, στον έναν και μοναδικό Σάκη Ρουβά. Ραντεβού … του χρόνου». 

Enastron: «Season 2 Episode 52. Ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά»

Όπως βλέπουμε από την ανάρτηση, οι Μέλισσες πήραν το πράσινο φως και για τρίτη χρονιά στην πίστα του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου.

Μια συνεργασία που φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024