211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα για Δημήτρη Μητροπάνο: “Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα”

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια.

Μιλά η Πέγκυ Ζήνα για Δημήτρη Μητροπάνο, με αφορμή τα δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «Μέρα με γκρίζα σύννεφα».

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που χάραξε μια ανεξίτηλη πορεία στο τραγούδι και αγαπήθηκε όσο λίγοι, έφυγε από τη ζωή στις 17 Απριλίου 2012 σε ηλικία 64 ετών.

Συνεργάτες, φίλοι, οικογένεια, θαυμαστές, κανείς δεν ξεχνά τη μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού τραγουδιού και μάλιστα, με αφορμή αυτή τη μέρα του θανάτου του η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση για εκείνον. Μάλιστα, στο παρελθόν οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε μεγάλη πίστα της Αθήνας.

Πέγκυ Ζήνα για Δημήτρη Μητροπάνο: “Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα”

«Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα ..βρέχει δε βρέχει…Φέτος για κάποιο λόγο διάλεξα μια ευτυχισμένη στιγμή από τις πρώτες πρόβες μας. Σε κουβαλάω στην ψυχή μου κάθε μέρα βουνό μου.. σε νιώθω κοντά μου.

Ακούω τις καθοδηγήσεις σου, τα αστεία μας με τη Βένια σου(μας)..αλλά να.. είναι στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω ότι μπορώ να σε βλέπω πια μόνο κλείνοντας τα μάτια… Κι αν θα με κόψουν στη μέση διπλά θα σ αγαπώ. Και θα μου λείπεις πιο πολύ» έγραψε, δημοσιεύοντας παράλληλα μια κοινή της φωτογραφία με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024