211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Αναστασία στη Νέα Υόρκη για μια ξεχωριστή συναυλία

Αναστασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με αφορμή το Greek Independence Day Parade.

Η εκθαμβωτική Αναστασία, το «viral» αστέρι της ελληνικής δισκογραφίας, έκανε ένα εκπληκτικό βήμα στην πορεία της καθώς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Η αφορμή; Η επέτειος της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Με μια συναυλία που στήθηκε από την ίδια της την παραγωγή, σε συνεργασία με τον CEO της Golden Records, Mike Σταθάκη, η Αναστασία κατάφερε να συγκεντρώσει τεράστιο κοινό. Η Αναστασία στη Νέα Υόρκη κατάφερε να ξεσηκώσει για τα καλά και το κοινό της εκεί.

Η συναυλία της ήταν sold out, ενώ μάλιστα πλήθος θεατών αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν για λόγους ασφάλειας. Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία. Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει το ταλέντο και τον καλλιτεχνικό της επαγγελματισμό σε κάθε εμφάνισή της.

Μεταφέροντας το ταλέντο της στη σκηνή, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατου “Σιγά Το Πράμα”. Αυτό το κομμάτι, που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube και θέσεις στα charts του Spotify. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την τεράστια αγάπη του κοινού για την ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Στη συναυλία της Αναστασίας δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. Η φίλη της, Evangelia, έκανε μια guest εμφάνιση, ενώ η Αμερικανή τραγουδίστρια Enisa έδωσε το παρών, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας δισκογραφικής συνεργασίας.

Η Αναστασία στη Νέα Υόρκη για μια ξεχωριστή συναυλία

Αναστασία

Η Αναστασία βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, με sold out συναυλίες και εκατομμύρια προβολές σε κάθε της κίνηση. Φαίνεται πως επάξια θα γίνει η νέα βασίλισσα της ελληνικής δισκογραφίας.

Παράλληλα, μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Έναστρον, όπου εμφανίστηκε για πολλούς μήνες μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024