211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του από παρουσιάστρια

Χρήστος Μάστορας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρόσφατο unfollow.

Τα social media είναι ένας κόσμος όπου οι προσωπικές σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλίες είτε ερωτικές, μπορούν να γίνουν το επίκεντρο συζητήσεων και αναλύσεων μέσα σε λίγα λεπτά. Μια τέτοια περίπτωση έρχεται από την ελληνική showbiz. Πρωταγωνιστές της; ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Φήμες για κρίση στη σχέση τους είχαν αναφερθεί πρόσφατα, όταν μάλιστα ο ένας έκανε τον άλλον unfollow.

Οι χρήστες των social media αμέσως αντέδρασαν, σχολιάζοντας τους λόγους που ίσως οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Από την πλευρά της, η Καληφώνη επέλεξε να μην απαντήσει δημόσια στις φήμες, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χρήστος Μάστορας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του από παρουσιάστρια

Η συζήτηση, ωστόσο, πήρε νέα τροπή όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη στο θέμα μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο “μικροκαυγαδάκι” που είχε προηγηθεί, εκφράζοντας την άποψή της για τον διαδικτυακό τρόπο αντιμετώπισης των σχέσεων. Η Τσιμτσιλή τόνισε τη σημασία της αποφασιστικότητας σε τέτοιες καταστάσεις, υπογραμμίζοντας ότι η ανωριμότητα είναι να “κάνεις unfollow και μετά να ξανακάνεις follow μετά από 24 ώρες”.

“Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε καταλάθος, επειδή έχω έναν άνθρωπο πολύ κοντά στον Χρήστο Μάστορα που είναι πολύ καλός μου φίλος μου είπε και να υπήρξε κάτι, ήταν ασήμαντο. Δηλαδή ήταν ένα μικροκαυγαδάκι”, πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Πού τραγουδάει;

Σάκης Ρουβάς και Melisses ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, στη μεγάλη σκηνή της Αθήνας του Έναστρον. Η συνεργασία αυτή ξεχώρισε στην αθηναϊκή διασκέδαση τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη 2024 κάθε εβδομάδα.

Το περασμένο σαββατοκύριακο έριξε αυλαία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024