211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δυο Ζωές: No1 trending το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

Δυο Ζωές στιχοι Νικος Οικονομοπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχία για τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Μέσα σε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Δυο Ζωές», αυτό κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να γίνει το νούμερο ένα trending στο Youtube κάνοντας τον αγαπημένο καλλιτέχνη να βρεθεί και πάλι στην κορυφή.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Σαμπάνη και της Ελένης Γιαννατσούλια έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό όπως φαίνεται από το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή. Κυκλοφορεί από τη Minos EMI και στο επίσημο κανάλι του τραγουδιστή στο YouTube το βίντεο έχει πλησιάσει το μισό εκατομμύριο views σε λιγότερο από 2 ημέρες.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, το νέο αυτό κομμάτι, αλλά και πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη, μπορείς να ακούσεις ζωντανά από τον χώρο του Κέντρου Αθηνών όπου ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται αυτόν το χειμώνα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ανεβαίνει στην πίστα του και φυσικά η επιτυχία είναι αμείωτη και με μεγάλο ρυθμό. Κάθε εβδομάδα το Κέντρο Αθηνών είναι εδώ και γίνεται το απόλυτο hot spot της διασκέδασης στην Αθήνα και όχι άδικα.

Δυο Ζωές: No1 trending το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024