211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης | Στο Ποσειδώνιο από 8/12 – Ποιοι τον πλαισιώνουν;

Χρήστος Χολίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τις αφίσες του σχήματος

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας ύστερα από μήνες απουσίας και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε αυτήν. Από την πίστα του Ποσειδώνιο θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα κάνει την έναρξή του την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου!

Δες επίσης: Τάμτα – Τάκης Ζαχαράτος | Μαζί σε musical!

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη που θα βρίσκεται στο τιμόνι του σχήματος, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Βασίλη Δήμα, θα συνοδεύει στην πίστα η ίδια ομάδα: ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η  εκθαμβωτική Πωλίνα Χριστοδούλου και guest ο μοναδικός στο είδος του, Γιάννης Καψάλης. Οι 4 καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μάς υπόσχονται έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης στην πόλη! Μαζί τους , το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν, οι εντυπωσιακές Αθηνά Πολίτη, Αναστασία Τερζή, Χρύσα Μπανδέλη και ο Γιάννης Αλεξόπουλος. Οι νύχτες στο Ποσειδώνιο  θα είναι μοναδικές από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Δες επίσης: Πάολα – Χρήστος Χολίδης | Μαζί στην ίδια πίστα!

Οι αφίσες του σχήματος μόλις κυκλοφόρησαν, παρουσιάζοντας και επίσημα πια το νέο αυτό σχήμα που ξεκινά την Παρασκευή αυτή από την πίστα του Ποσειδώνιο. Χολίδης Αβραμόπουλος Καψάλης Χριστοδούλου θα είναι το απόλυτο σχήμα του φετινού χειμώνα!

Χρήστος Χολίδης | Δες τις αφίσες του σχήματος

Χρήστος Χολίδης Χρήστος Χολίδης

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024