211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός: Φαντασμαγορικό φινάλε με επώνυμες παρουσίες

σαμανης στον βοτανικο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα, μετά από αρκετούς μήνες επιτυχίας, έριξε αυλαία.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ηΔέσποινα Βανδή. επέστρεψαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πίστα του «Βοτανικός», μαζί αυτή τη φορά. Η πρεμιέρα τους, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με το σχήμα να διανύει περισσότερους από πέντε μήνες ζωής.

Μαζί τους, οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη συμπλήρωναν το πρόγραμμα, ανοίγοντας τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού επικρατούσε ο απόλυτος πανικός, φέτος την άνοιξη του 2024.

Μέσα από αναρτήσεις , το νυχτερινό κέντρο μοιραζόταν τόσο φωτογραφίες όσο και διάφορα βίντεο από τις εμφανίσεις αυτών των καλλιτεχνών, προσφέροντας μία γεύση από αυτές. Οι δύο καλλιτέχνες κάθε εβδομάδα, εδώ και πέντε μήνες, έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίαζαν ένα πρόγραμμα που έκλεβε τις εντυπώσεις στην Αθήνα.

Αναμφίβολα, αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία γεγονότα της φετινής σεζόν και αν είσαι λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, δεν θα έπρεπε να το χάσεις! Λίγο πριν κλείσουν έξι μήνες ασταμάτητα επιτυχημένων εμφανίσεων, οι καλλιτέχνες έριξαν αυλαία, με τελευταία βραδιά τους να είναι το Σάββατο, 6 Απριλίου.

Στην τελευταία βραδιά μάλιστα, στην οποία επικράτησε ο απόλυτος πανικός, δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, το παρών έδωσαν Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και Γιώργος Μαζωνάκης!

Βοτανικός: Φαντασμαγορικό φινάλε με επώνυμες παρουσίες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024