211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Τα νέα βήματα μετά τον Βοτανικό

Γιώργος Σαμπάνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Party.

Το περασμένο Σάββατο, και ύστερα από σχεδόν έξι μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και μια ομάδα δυναμικών καλλιτεχνών, ο Γιώργος Σαμπάνης έριξε αυλαία στον «Βοτανικό». Ωστόσο, ήδη έχει έτοιμα τα επόμενα βήματά που θα είναι στη Θεσσαλονίκη και στην πίστα του Barbarella Live Party.

Το τελευταίο έριξε επίσης αυλαία το Σάββατο, με τον Θοδωρή Φέρρη και τη Josephine να κάνουν το φινάλε τους ύστερα από καιρό στη συγκεκριμένη πίστα. Πλέον καλλιτέχνης και κέντρο ετοιμάζονται να κάνουν το δυναμικό τους ξεκίνημα την Παρασκευή, 12 Απριλίου, ενώ έκτοτε, θα είναι κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, μέσα από το Instagram μοιράστηκε την αφίσα της νέας του συνεργασίας και κάπως έτσι έγιναν και επίσημα γνωστές οι επερχόμενες εμφανίσεις του, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμα ποιους νεαρούς καλλιτέχνες θα έχει στο πλευρό του που θα ολοκληρώνουν το μοναδικό του πρόγραμμα.

Γιώργος Σαμπάνης: Τα νέα βήματα μετά τον Βοτανικό

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο κορυφαίος καλλιτέχνης θα έρθει στη συμπρωτεύουσα με ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει και θα πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες. Το καλοκαίρι 2024 στη Θεσσαλονίκη θα έχει έναν και μόνο προορισμό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024