211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Κάθε Παρασκευή συνεχίζουν την επιτυχία Stan και Άσπα

Stan
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έκαναν πρεμιέρα πριν δύο εβδομάδες.

Stan και Άσπα, δύο πολύ αγαπημένα ονόματα του νεανικού κοινού του ελληνικού τραγουδιού, ξεκίνησαν πρόσφατα τις εμφανίσεις τους στον χώρο του «Voodoo Αthens» και ήδη κλέβουν τις εντυπώσεις.

Οι δυο τους βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο κάθε Παρασκευή βράδυ και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Ήδη, έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη στιγμή της πρεμιέρας, και στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας επικρατεί το αδιαχώρητο για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό δίδυμο διασκέδασης.

Παράλληλα, τις Κυριακές βλέπουμε στον ίδιο χώρο σε εμφανίσεις στον Γιώργο Λιβάνη, ενώ ο προκάτοχος του παρόντος σχήματος της Παρασκευής, ήταν ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος πρόσφατα έριξε αυλαία στις επιτυχημένες του εμφανίσεις. Ο καλλιτέχνης είχε κάνει την πρεμιέρα του στις 6 Οκτωβρίου και έριξε αυλαία ύστερα από περίπου τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Πλέον, το νέο σχήμα έρχεται στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας τον χειμώνα 2024 για να φέρει τα πάνω κάτω και να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης. Δες παρακάτω σχετικές αναρτήσεις για το νέο αυτό σχήμα της πόλης.

Voodoo Athens: Κάθε Παρασκευή συνεχίζουν την επιτυχία Stan και Άσπα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ASPA (@aspaofficial)

Στο ίδιο στέκι είχαμε δει πέρσι τον Νικηφόρο να πραγματοποιεί εμφανίσεις κάθε Παρασκευή βράδυ με μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα, τις Κυριακές απολαμβάναμε εκεί τον Ηλία Καμπακάκη. Τώρα, το δημοφιλές στέκι επιστρέφει δυναμικά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024