211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Athens: Βίντεο από τις τελικές πρόβες

Barbarella Live Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σήμερα η πρεμιέρα για Δημητρίου και Αναστασιάδη. 

Ένα ανατρεπτικό μουσικό γεγονός ετοιμάζεται να σαρώσει την αθηναϊκή νυχτερινή ζωή αυτή την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024. Το Barbarella Live Athens, το πιο μεγάλο hot spot της πόλης, ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής: την λαμπερή  Άντζελα Δημητρίου και τον εκρηκτικό Δήμο Αναστασιάδη. Αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό με μια εκρηκτική συνεργασία, υπόσχοντας αξέχαστες νύχτες γεμάτες μουσική και χορό.

Το Barbarella θα φιλοξενεί αυτό το μοναδικό μουσικό σχήμα κάθε Τετάρτη και Σάββατο, προσφέροντας στους λάτρεις της μουσικής μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία της νυχτερινής διασκέδασης. Με την υποστήριξη νεαρών ταλαντούχων καλλιτεχνών, το σόου υπόσχεται να είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Οι φανατικοί οπαδοί του δυναμικού διδύμου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησαν βίντεο από τις τελικές πρόβες τους. Οι πρωταγωνιστές του σχήματος ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδεικνύουν το ταλέντο τους, υπόσχοντας μια εκρηκτική εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.

Με αυτήν την εξαιρετική συνεργασία να έχει ανακοινωθεί επίσημα πριν από λίγο καιρό, οι προσδοκίες είναι υψηλές και ο ενθουσιασμός τεράστιος. Η πρεμιέρα αυτής της μουσικής σύμπραξης αναμένεται να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή, με το Barbarella Athens να αναδεικνύεται ως ο προορισμός για αξέχαστες βραδιές και μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Barbarella Live Athens: Βίντεο από τις τελικές πρόβες

Άντζελα Δημητρίου: Απούσα Από Τη Συνέντευξη Τύπου

Tη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, έγινε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για το νέο σχήμα στον χώρο του νυχτερινού μαγαζιού, ωστόσο η τραγουδίστρια ήταν απούσα. 

Η Λαίδη επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου μιας και έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση και σίγουρα οι δημοσιογράφοι θα τη ρωτούσαν για τη ρήξη της σχέσης τους.

Ο Δήμος Αναστασιάδης είπε για τη νέα του αυτή συνεργασία στην κάμερα του Happy Day:

«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024