211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ταράτσα του Φοίβου: Αυτός είναι ο guest καλεσμένος της επόμενης εβδομάδας

Ταράτσα του Φοίβου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος;

Η Ταράτσα του Φοίβου επέστρεψε τον Σεπτέμβριο, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα στη νυχτερινή διασκέδαση, με νέο και σούπερ ανανεωμένο πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Στην  ταράτσα μέχρι στιγμής έχουμε δει πολύ αγαπημένα ονόματα τον μήνα αυτό, που χάρισαν πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Ανάμεσα σε αυτούς, ο τελευταίος, Μίλτ0ς Πασχαλίδης με την Μάρω Μαρκέλλου, αλλά και νωρίτερα, η Κατερίνα Κούκα και η Μελίνα Κανά. Την επόμενη εβδομάδα, ακόμα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης θα βρεθεί εκεί και δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο σπουδαίος τραγουδιστής θα εμφανιστεί εκεί για δύο βραδιές, την Τετάρτη, 26 και Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Μαζί του θα έχει τον Οδυσσέα Ιωάννου, την Ευτυχία Μητριτσα, τον Ορέστη Ντάνο αλλά και τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο. Όλοι αυτοί φυσικά έχοντας μαζί τους και τον οικοδεσπότη, Φοίβο Δεληβοριά. Δες παρακάτω την αφίσα της εν λόγω εμφάνισης, ενώ παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της Ταράτσας με κάποιον άλλο καλλιτέχνη. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έρχεται να μας χαρίσει δύο μοναδικά βράδια στην πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταράτσα της πόλης.

Ταράτσα του Φοίβου: Αυτός είναι ο guest καλεσμένος της επόμενης εβδομάδας

Ταράτσα του Φοίβου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024