211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάμτα: Στη συνέντευξη τύπου για τη Eurovision 2019

Τάμτα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από όσα έγιναν

Tο πρωί της Πέμπτης, 7 Φεβρουαρίου, στο «Σπίτι της Κύπρου» στο Σύνταγμα, πραγματοποιήθηκε  η συνέντευξη τύπου της Κυπριακής συμμετοχής για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με εκπρόσωπο την Τάμτα και το τραγούδι «Replay». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κομψή και εντυπωσιακή βρέθηκε εκεί και φυσικά ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να την απαθανατίσει.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ανακοίνωσαν πως το τραγούδι «Replay» θα κυκλοφορήσει επίσημα την Τρίτη 5 Μαρτίου, μαζί με το video clip του.

Στη συνέντευξη τύπου επίσης μίλησαν ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης, η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρείας Minos EMI /Universal, Μαργαρίτα Μάτσα, η αρχηγός της κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ και ο εκπρόσωπος της εταιρίας management και δημοσίων σχέσεων «Ερωδιός Live», Γιάννης Κουτσαυτάκης.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μπορεί να είναι πολύ απασχολημένη επαγγελματικά με το νέο της εγχείρημα, όμως, συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στην πίστα του box athens μαζί με της Μέλισσες. Η συνεργασία τους μετρά δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φυσικά έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη συνέντευξη τύπου για την φετινή εκπροσώπησή της στη Eurovision.

Τάμτα: Στη συνέντευξη τύπου για τη Eurovision 2019

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024