211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σφίγγα | Παράταση εμφανίσεων για τον Σταμάτη Κραουνάκη

ο σταματης κρανουνακης με κοκκινη ρομπα στη σφιγγα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζει δυνατά και όλο τον Μάρτιο

O Σταμάτης Κραουνάκης και οι Σπείρα Σπείρα μάς χάρισαν έναν μοναδικό χειμώνα με τις live Δευτέρες τους που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό από τη σκηνή του αγαπημένου στεκιού της πόλης, Σφίγγα. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που οδήγησε το σχήμα σε επιπλέον παράταση εμφανίσεων.

Δες επίσης: Ηλίας Βρεττός | Το μήνυμα και η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Τα παιδιά της Σφίγγας, όπως λέγεται η μουσική παράσταση, συνεχίζει να μας κρατά την καλύτερη συντροφιά και την άνοιξη. Κάθε Δευτέρα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεχίζουν δυναμικά υπό την ηγεσία του σπουδαίου καλλιτέχνη, Σταμάτη Κραουνάκη και με τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες που μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά εδώ και πολλά χρόνια.

Δες επίσης: Fuego | Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα;

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεχίζουν δυναμικά στην Σφίγγα και τον Μάρτιο και θα συνεχίσουν να είναι κοντά μας κάθε βράδυ Δευτέρας για να μας χαρίσουν τις καλύτερες στιγμές διασκέδασης. Δες στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους που έχουν μοιραστεί μέσα από τα social media.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, παραγωγός αλλά και συγγραφέας και φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια πορείας στον χώρο της μουσικής!

Σφίγγα | Παράταση εμφανίσεων για τον Σταμάτη Κραουνάκη

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024