211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς | Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα της;

Ακτή Πειραιώς η σκηνη με τους τραγουδιστες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η παρέα των Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσα, Σταρόβα και Ζουγανέλη κάνει φινάλε 

«Να δεις τι σου’ χω για μετά» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που μας παρουσιάζουν από την Ακτή Πειραιώς κάθε εβδομάδα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρτέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Για ολόκληρο το χειμώνα, το γνωστό team που αποτελεί και εγγύηση επιτυχίας μάς κράτησε την καλύτερη συντροφιά, ωστόσο, η στιγμή του φινάλε τους σταδιακά πλησιάζει.

Δες επίσης:Σφίγγα | Παράταση εμφανίσεων για τον Σταμάτη Κραουνάκη

Την αυλαία, οι τέσσερις καλλιτέχνες, που συνοδεύονται στη σκηνή από τη Μιρέλα Πάχου, τη Φρόσω Στυλιανού και τον Steve Teser, ετοιμάζονται να ρίξουν σύντομα. Η τελευταία τους παράσταση θα είναι το επόμενο Σάββατο, 10 Μαρτίου.

Δες επίσης:Fuego | Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα;

Για δύο ακόμα Σάββατα θα είναι λοιπόν κοντά μας το αγαπημένο σχήμα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη διασκέδαση φέτος το χειμώνα και ανέδειξε, και πάλι. την Ακτή  Πειραιώς σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια στην Αθήνα για ακόμα μια σεζόν! Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι με δύο ακόμα τελευταίες και αξέχαστες βραδιές στο αγαπημένο hot spot της Αθήνας!

Ακτή Πειραιώς | Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα της;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024