211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων!

Πέγκυ Ζήνα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε και πού θα δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια;

Η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά κοντά στο κοινό της με μια νέα σειρά εμφανίσεων. Αυτή τη φορά δεν θα τη δούμε στην Αθήνα αλλά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη σκηνή του Barbarella στην οποία ετοιμάζεται να ανέβει πολύ σύντομα και συγκεκριμένα την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέβασε την αφίσα των επερχόμενων εμφανίσεών της. Από το τέλος Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα είναι κοντά μας και θα μας χαρίζει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα ξεχωρίσουν. Παράλληλα, πριν λίγες μέρες μάς σύστησε και τη νέα της επιτυχία με τίτλο, Έλα, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό της και θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το ήδη πλούσιο πρόγραμμά της.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Την εβδομάδα αυτή στο Barbarella θα πραγματοποιήσει και τις δύο τελευταίες εμφανίσεις της η Άννα Βίσση η οποία ξεκίνησε εκεί στις αρχές Οκτωβρίου. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέντρο είναι κοντά στο κοινό της πόλης με τις πιο αγαπημένες φωνές!

Πέγκυ Ζήνα | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων!

https://www.instagram.com/p/Bp7GG-_nU9o/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024