211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Αυτό είναι το θέμα στιχοι Ραλλια Χρηστιδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα δουλειά από την τραγουδίστρια

Το νέο τραγούδι της Ραλλίας Χρηστίδου, με τίτλο «Αυτό είναι το θέμα», που μάς γνώρισε μέσα στο καλοκαίρι έχει αναδειχθεί σε επιτυχία και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της. Μήνες μετά την κυκλοφορία του, η τραγουδίστρια μάς παρουσιάζει και το videoclip του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τασουσόπουλου.

Δες επίσης:  Ιερά Οδός | Στη φωτογράφιση για την αφίσα του νέου σχήματος

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού αυτού υπογράφει ο ταλαντούχος Λεωνίδας Σώζος ενώ το single κυκλοφορεί από τη δισκογραφική της εταιρεία, Heaven Music. Δες παρακάτω τη νέα δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε!

Δες επίσης: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις!

Την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στην πίστα του Βοτανικού, στο πλευρό του Αντύπα, του Μάκη Δημάκη και του Βασίλη Δήμα. Ένα σχήμα που έκανε πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και συνεχίζει την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό. Κάθε εβδομάδα, οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες μάς παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Δες παρακάτω το νέο βίντεο κλιπ που οπτικοποιεί αυτή τη νέα της επιτυχία.

Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024