211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Το video clip του «Μη Μ’ Ακουμπάς» έρχεται

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις κυκλοφόρησε!

Λίγες εβδομάδες μετά το «Ο Χρόνος», το τελευταίο της single που βρέθηκε στο Top 10 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και ξεχώρισε για το νοσταλγικό του χαρακτήρα, η Πέγκυ Ζήνα έρχεται το ολοκαίνουριο και άκρως δυναμικό «Μη Μ’ Ακουμπάς».

Το τραγούδι υπογράφουν σε μουσική και στίχους ο STAN με την Icon Music, με τους οποίους μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα είχε συνεργαστεί πριν από λίγα χρόνια στη μεγάλη της επιτυχία «Μόνη Καρδιά».

Τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του single πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα στιγμιότυπα είδαμε πριν λίγες μέρες.  Το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού από τη Minos EMI / Universal.

Απόψε, η τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη! Οι δυο τους θα ενώσουν τις φωνές τους για δεύτερη φορά στην πορεία τους και φέρουν τα πάνω κάτω από την πίστα του Fever! Ένα μοναδικό σχήμα που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να πρωταγωνιστήσει στη ζωή της Αθήνας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Δες παρακάτω το teaser!

Πέγκυ Ζήνα | Το video clip του «Μη Μ’ Ακουμπάς» έρχεται – Δες το teaser που μόλις κυκλοφόρησε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024