211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Backstage από το νέο video clip της

η Πέγκυ Ζήνα μεσα σε αμάξι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα δουλειά για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται να μας συστήσει τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Μην μ’ ακουμπάς» και παράλληλα οπτικοποιεί το νέο της τραγούδι που έχει την υπογραφή του Stan σε στίχους και μουσική.

Τα γυρίσματα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης σε παραλία της Αναβύσσου με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Το video clip θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και θα κυκλοφορήσει από την Minos Emi.

Η Πέγκυ Ζήνα παράλληλα κάνει εντατικές πρόβες στο νυχτερινό κέντρο Fever που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ κάθε Κυριακή συνεχίζει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και το hot στέκι της πόλης, Barbarella!

https://www.instagram.com/p/BbZEiMslTG6/?taken-by=peggyzina_official

Νότης και Πέγκυ έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και έχουν αποδείξει πως μεταξύ τους έχουν απίστευτη χημεία! Ένα σχήμα που αναμφίβολα θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην πόλη.  Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη νέα πρεμιέρα που έρχεται να σαρώσει στην πρωτεύουσα αλλά και για την κυκλοφορία της νέας δουλειάς της αγαπημένης τραγουδίστριας. Δες παρακάτω μερικές backstage λήψεις από τα γυρίσματα του νέου κλιπ που θα δούμε σύντομα!

Πέγκυ Ζήνα | Backstage από το νέο video clip της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024