211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Το νέο τραγούδι «Ο Χρόνος» έρχεται

η Πέγκυ Ζήνα σκεφτεται το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάρε μία γεύση από τη νέα επιτυχία της αγαπημένης τραγουδίστριας

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία ετοιμάζεται να μας συστήσει η μοναδική Πέγκυ Ζήνα! Το νέο τραγούδι της, Ο χρόνος, έρχεται να μας συστηθεί πολύ σύντομα και ήδη το teaser κυκλοφόρησε για να μας δώσει μια μικρή γεύση από την επερχόμενη αυτή επιτυχία που θα κυκλοφορήσει από τη Minos Emi.

Τη μουσική υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον οποίο η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί και για τα κομμάτια «Εγώ Τα Σπάω», «Το ’Ξερα», «Ούτε Να Το Σκέφτεσαι», «Τι Θα Ακούσω Ακόμα», «Ένα Χάδι» και αρκετά ακόμη, ενώ τους στίχους υπογράφει η Βίκυ Γεροθόδωρου, η οποία έχει υπάρξει στιχουργός των επιτυχιών «Ένα», «Έλα Νύχτα», «Μείνε Εδώ Μαζί Μου» και όχι μόνο. Με τέτοιους κορυφαίους συντελεστές, αλλά και την εξαιρετική ερμηνεία της Πέγκυς, είναι βέβαιο πως το κομμάτι θα αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι να το ακούσουμε ολοκληρωμένο!

Πέγκυ Ζήνα | Το νέο τραγούδι «Ο Χρόνος» έρχεται

Την προηγούμενη σεζόν, η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Μου Λείπεις», ένα τραγούδι που λατρεύτηκε από τους ακροατές και απέκτησε σταθερή παρουσία στο Top 20 του Airplay Chart, ενώ πριν λίγους μήνες μάς σύστησε το τραγούδι «Απαγορεύω».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024