211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Πέγκυ Ζήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Ακρωτήρι Club!

Η Πέγκυ Ζήνα σκεφτεται την νεα της εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακρωτήρι Club | Πότε θα δούμε εκεί την τραγουδίστρια;

Το Ακρωτήρι Club ετοιμάζεται να επιστρέψει με μια ακόμα ανεβαστική ελληνική βραδιά στα πλαίσια του φετινού Sfera Summer Festival. Αυτή τη φορά, η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια αξεπέραστη βραδιά στον χώρο του και να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις.

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια θα πάρει τη σκυτάλη του προγράμματος από τη Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου, που τελευταίες θα εμφανιστούν στο χώρο του, και θα παρουσιάσει μια ακόμα Sfera Summer βραδιά που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα παραμείνει αξέχαστη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με πολλά χρόνια πορείας στο ελληνικό πεντάγραμμο, έχει πολλές επιτυχίες στις αποσκευές της ενώ το ταλέντο της επί σκηνή είναι πραγματικά αδιαμφισβήτητο. Μια ακόμα μεγάλη βραδιά περιμένει τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής και θαμώνες του εν λόγω στεκιού. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση.

Μέχρι στιγμής, από το χώρο του club έχουν περάσει πολλά μεγάλα ονόματα στα πλαίσια του συγκεκριμένου φεστιβάλ. Εκτός από τη Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου, εκεί έχουμε δει τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πάολα, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Βασίλη Καρρά, τον Γιώργο Σαμπάνη και πολλούς ακόμα. Και τώρα, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και η μοναδική Πέγκυ Ζήνα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024