211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης: Δύο νέα του τραγούδια έρχονται σύντομα

Παντελής Παντελίδης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχονται και αυτή τη ανακοίνωση 

Τρία χρόνια συμπληρώνονται τον Φεβρουάριο από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και συνεχίζουν να κυκλοφορούν νέα κομμάτια του αείμνηστου τραγουδιστή. Έκτοτε έχουμε δει κάποια να κυκλοφορούν τα οποία έγιναν φυσικά μεγάλες επιτυχίες, ενώ τώρα ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ακόμα δύο τραγούδια με την υπογραφή του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Μπορεί οι τίτλοι τους να μην είναι ακόμα γνωστοί, όμως, έγινε γνωστό πως θα κυκλοφορήσουν σύντομα και αυτό ήταν μια είδηση που είδαμε μέσα από την επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Instagram.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

«Ετοιμάζεται κάτι πολύ δυνατό!!! 2 καινούργια τραγούδια από τον έναν και μοναδικό ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!!!!! Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες!!!!#monopantelos #pantelidis #pq #pantelispantelidis #newsongs», έγραψαν στη σελίδα στο instagram ενώ τα αδέλφια του στις δικές τους σελίδες έγραψαν το ίδιο. Δες παρακάτω την ανάρτηση μέσα από την οποία έγινε γνωστό πως ο καλλιτέχνης που έχει φύγει από τη ζωή θα έρθει και πάλι στο μουσικό προσκήνιο πολύ σύντομα με τα δύο νέα τραγούδια τα οποία έχει υπογράψει εξ ολοκλήρου ο ίδιος, όπως άλλωστε συνήθιζε να κάνει με τα κομμάτια που ερμήνευε.

Παντελής Παντελίδης: Δύο νέα του τραγούδια έρχονται σύντομα

Παντελής Παντελίδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024