211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μίλτος Πασχαλίδης: Ετοιμάζει νέα σειρά εμφανίσεων

Μίλτος Πασχαλίδης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε και πού θα κάνει πρεμιέρα; 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο αγαπημένους αλλά και σπουδαίους καλλιτέχνες την εναλλακτικής σκηνής, ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων και να ανέβει για ακόμα μια φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα κάνει την πρεμιέρα του εκεί το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, και έκτοτε θα είναι κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο για περίπου έναν μήνα. Δες παρακάτω την αφίσα με τις εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδιστή.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Στο Σταυρό του Νότου εμφανίζονται πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες και φέτος. συνθέτοντας ένα μοναδικό τοπίο και πολλές επιλογές στη διασκέδαση. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σωκράτης Μάλαμας, που ξεκινά τις εμφανίσεις του τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, αλλά και ο Σπύρος Γραμμένος που εμφανίζεται εκεί κάθε Παρασκευή. Κάθε μέρα είναι και μια νέα διαφορετική μουσική εμπειρία για τους θαμώνες του αγαπημένου μαγαζιού που το αγαπούν και το ακολουθούν και στηρίζουν φανατικά εδώ και πολλά χρόνια. Μια νέα σειρά εμφανίσεων στην Αθήνας που αναμφίβολα δεν θα πρέπει να χάσεις. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη μοναδική πρεμιέρα που έρχεται πολύ σύντομα στην Αθηναϊκή διασκέδαση.

Μίλτος Πασχαλίδης: Ετοιμάζει νέα σειρά εμφανίσεων

Μίλτος Πασχαλίδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024