211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης | Πού και πότε ξεκινά εμφανίσεις;

Πάνος Μουζουράκης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και πάλι κοντά στο κοινό του ο καλλιτέχνης 

Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με δύο μοναδικές εμφανίσεις κοντά στο κοινό του. Ο καλλιτέχνης έρχεται να μας παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ξανά και να μας χαρίσει δύο μοναδικές βραδιές που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής  θα πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Of Sound», τα Σάββατα 20 Οκτωβρίου και 10 Νοεμβρίου.

Δες επίσης: Κέντρο Αθηνών | Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Παράλληλα, αναμένουμε τις ερχόμενες εμφανίσεις του στην Αθήνα και τη σκηνή του Anodos Live Stage.  Εκεί, ο καλλιτέχνης θα επιστρέψει για ακόμα μια χρονιά και θα τον απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή βράδυ, ενώ στην ίδια σκηνή, τα Σάββατα θα βλέπουμε τον Κωστή Μαραβέγια. Σύντομα αναμένουμε να ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας τους και η στιγμή που θα επιστρέψουν και πάλι στην Αθήνα. Προς το παρόν, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα νέο ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη και τη σκηνή του «Fix Factory Of Sound». Δες παρακάτω το στιγμιότυπο με την αφίσα των νέων αυτών εμφανίσεων που θα κρατήσουν τέλεια συντροφιά στους Θεσσαλονικείς.

Πάνος Μουζουράκης | Πού και πότε ξεκινά εμφανίσεις;

https://www.instagram.com/p/BoePcb5A1KZ/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024