211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης: Κοινή έξοδος μαζί με την Μαρία Σολωμού

Πάνος Μουζουράκης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού διασκέδασε το αγαπημένο ζευγάρι;

Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού είναι μαζί περίπου δέκα χρόνια και αποτελούν την απόδειξη πως ο έρωτας μπορεί παραμείνει ζωντανός για πολλά χρόνια. Κάνουν κοινές εξόδους και εμφανίσεις και μοιράζονται την καθημερινότητά τους εδώ και καιρό, όμως πρόσφατα η κοινή τους έξοδος ήταν μια από τις πιο σπάνιες, αφού ήταν μεταξύ τους πιο διαχυτικοί από ποτέ.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε βραδινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα, το Box Athens. Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες, οι δυο τους αδιαφορούσαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα και ήταν αρκετά διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ο Πάνος Μουζουράκης πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Anodos Live Stage και αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του με κάποια πίστα όπου θα κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις. Μέχρι τότε, απολαμβάνει τον χρόνο του με τη σύντροφό του αλλά και με αγαπημένα του άτομα. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την κοινή τους έξοδο στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο και δες πόσο διαχυτικοί ήταν μεταξύ τους.

Πάνος Μουζουράκης: Κοινή έξοδος μαζί με την Μαρία Σολωμού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024