211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος | Επιστρέφει στο Posidonio!

ο Πάνος Κιάμος τραγουδαει χαμογελαστος σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ξεκινά;

Μπορεί ο Πάνος Κιάμος να ολοκλήρωσε τις πεντάμηνες εμφανίσεις του στο Club 22 με τον Αντύπα μόλις πριν από λίγες μέρες, όμως, έχει ήδη κλείσει τα επόμενα βήματά του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί σε μια σειρά εμφανίσεων στην Αυστραλία και θα βρεθεί κοντά στους εκεί θαυμαστές του!

Δες επίσης: Πάολα | Οι τίτλοι του νέου της δίσκου!

Ύστερα από την έντονη επιθυμία του κοινού στην ομογένεια, βρέθηκε κοντά τους για μια σειρά sold out εμφανίσεων δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για ακόμη μια φορά, αγγίζοντας με αυτό τον τρόπο τις καρδιές τους! Μαζί του η Κατερίνα Στικούδη. Και τα σχέδια του δεν τελειώνουν εκεί! Ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μια πίστα που τον έχει αγαπήσει, εκείνη του Posidonio, ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια, δείχνοντας πως πλέον μάλλον κλείνει (προς το παρόν;) ο κύκλος συνεργασίας με το Club 22.

Δες επίσης: Μάκης Δημάκης | Το νέο του τραγούδι έρχεται σύντομα

Την είδηση έκανε γνωστή το κέντρο μέσα από ανάρτησή του στο Facebook πριν λίγες ώρες, αποκαλύπτοντας πως οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Δες παρακάτω τι ακριβώς ανάρτησε το κέντρο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο αγαπημένος διασκεδαστής θα επιστρέψει σούπερ ανανεωμένος από νέα πίστα!

Πάνος Κιάμος | Επιστρέφει στο Posidonio!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024