211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης | Το νέο του τραγούδι έρχεται σύντομα

ο Μάκης Δημάκης σκεφταται το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

Ο Μάκης Δημάκης επανέρχεται με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, λίγο καιρό ύστερα από την κυκλοφορία της τελευταίας του επιτυχία  “Σήμερα είναι η μέρα μου”. Τίτλος του νέου αυτού τραγουδιού είναι  ”Ζήσε εκεί που ονειρεύεσαι” και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!

Δες επίσης: Λένα Παπαδοπούλου | Επιστρέφει με νέες εμφανίσεις!

Τη μουσική του υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους του ο Ηλίας Φιλίππου, ένα δίδυμο που μας έχει χαρίσει μεγάλες και αγαπημένες επιτυχίες. Παράλληλα με το νέο τραγούδι, θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ,  τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι PickCodes. Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της νέας αυτής δουλειάς θα βρεις στο παρακάτω facebook post.

Δες επίσης: Νατάσα Θεοδωρίδου | Για πρώτη φορά στην πίστα του Fantasia

Παράλληλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στην πίστα του Βοτανικού, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη. μαζί με τον μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη, συνεχίζει τις εμφανίσεις του και κάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Βοτανικό, τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην πόλη κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων με τους δύο καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους τους και να παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που συναρπάζει.

Μάκης Δημάκης | Το νέο του τραγούδι έρχεται σύντομα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024