211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Παπαδοπούλου | Επιστρέφει με νέες εμφανίσεις!

η Λένα Παπαδοπούλου σκεφτεται τις νεες τις εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε θα απολαύσουμε την τραγουδίστρια; 

Η Λένα Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να επιστρέψει με ζωντανές εμφανίσεις και να βρεθεί ξανά κοντά στο κοινό της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα εμφανίζεται στην πίστα του Room 63 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Γιαννιά, που έκανε το φινάλε του σε αυτή λίγες μέρες πριν.

Δες επίσης: Πάνος Μουζουράκης | Πού και πότε ξεκίνησε εμφανίσεις;

Πότε είναι η πρεμιέρα; Από την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου , η τραγουδίστρια θα δίνει τον καλύτερο της εαυτό on stage ερμηνεύοντας γνωστές της επιτυχίες! Η ίδια επιστρέφει στην συμπρωτεύουσα ύστερα από έναν χρόνο απουσίας και, όπως θα ήταν αναμενόμενο, είναι πολύ χαρούμενη, αφού η Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη της πόλη και το κοινό της έχει μεγάλη αδυναμία, κάτι που φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση.

Δες επίσης:Έλενα Παπαρίζου | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία της στα Village

Παράλληλα, μετά το «Πες μου τι να κάνω» που σημείωσε χιλιάδες views στο Youtube ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να κυκλοφορήσει το νέο της single. Ακόμα μια νέα κυκλοφορία από την αγαπημένη τραγουδίστρια που έρχεται δυναμικά να μας χαρίσει νέες εμφανίσεις που θα πρωταγωνιστήσουν για τα καλά στη διασκέδαση της πόλης. O χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που η αγαπημένη τραγουδίστρια θα είναι κοντά μας.

Λένα Παπαδοπούλου | Επιστρέφει με νέες εμφανίσεις!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024