211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης – Μάκης Δημάκης μαζί στην πίστα!

βερτης δημακης σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το μοναδικό στιγμιότυπο!

Νίκος Βέρτης και Μάκης Δημάκης μαζί στην πίστα! Μια συνύπαρξη που αναμφίβολα πολύ θα ήθελαν να δουν να πραγματοποιείται σε κάποια πίστα και όσοι βρέθηκαν στο ΥΤΟΝ το βράδυ της Κυριακής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έστω και για λίγο.

Δες επίσης: Φωταέριο | Διακοπή του προγράμματος λόγω του τροχαίου του Ηλία Βρεττού

Το βράδυ της Κυριακής ο Μάκης Δημάκης διασκέδασε στο ΥΤΟΝ αφού είχε το ρεπό του από την πίστα του Βοτανικού, όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη. Ο τραγουδιστής παρακολούθησε το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από τα πρώτα τραπέζια, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε στην πίστα μαζί με τον Νίκο Βέρτη.

Δες επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης | H εντυπωσιακή μεταμφίεση σε Prince

Ο τελευταίος τον ανέβασε επί σκηνής, και εκείνος ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ξεσήκωσε το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο και έκανε το κέφι να χτυπήσει και πάλι κόκκινο. Η επιτυχία για το νυχτερινό κέντρο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον ίδιο πρωταγωνιστή στην πίστα του, τον Νίκο Βέρτη, ενώ συχνά πυκνά διάσημοι καλλιτέχνες επιλέγουν να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα του κέντρου. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μάκης Δημάκης.

Νίκος Βέρτης – Μάκης Δημάκης μαζί στην πίστα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024