211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έρχεται ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του!

Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πώς θα λέγεται και πότε κυκλοφορεί;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει δισκογραφικά και ετοιμάζεται να μας συστήσει τη νέα του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο «Da Capo – Από Την Αρχή».  Δέκα μεγάλα τραγούδια ξαναγεννιούνται σε ένα άλμπουμ με την πολύτιμη καλλιτεχνική επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Ο δίσκος δεν θα περιλαμβάνει κάποια καινούρια δημιουργία αλλά δέκα εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας,  το οποία θα κυκλοφορήσουν στο δίσκο «Da Capo – Από Την Αρχή» σε μία πιο φρέσκια εκδοχή και με τις ερμηνείες του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου από τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Μόλις πέρσι, ο καλλιτέχνης έκανε τη δισκογραφική του επιστροφή μετά από καιρό και μας σύστησε τον δίσκο «Έρωτας Αγκάθι», που περιελάμβανε πολλές επιτυχίες. Τώρα, έναν χρόνο αργότερα επιστρέφει δισκογραφικά με τη νέα αυτή δουλειά που ανυπομονούμε να ακούσουμε. Δες παρακάτω το εξώφυλλο του δίσκου του καλλιτέχνη που κυκλοφόρησε με τον τίτλο. Παράλληλα αναμένουμε τη στιγμή για την επόμενη συνεργασία του καλλιτέχνη με κάποια σκηνή, για να έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νέα του δουλειά και ζωντανά.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έρχεται ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του!

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024