211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Η αφίσα της νέας συνεργασίας του κέντρου

Φωταέριο Γιαννης Πλουταρχος Μελινα Ασλανιδου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιάννης Πλούταρχος και Μελίνα Ασλανίδου έρχονται για πρώτη φορά μαζί

To Φωταέριο επιστρέφει την Παρασκευή αυτή, 7 Δεκεμβρίου, με μια πρεμιέρα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα! Γιάννης Πλούταρχος και Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη πρεμιέρα και πολύ σύντομα θα μάς χαρίσουν ανεπανάληπτες βραδιές διασκέδασης. Θα είναι η πρώτη τους μουσική συνάντηση και το μόνο βέβαιο είναι πως ανυπομονούμε να τη δούμε να γίνεται πραγματικότητα.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Παράλληλα, οι τελευταίες λεπτομέρειες ετοιμάζονται για τη συνεργασία αυτή. Ανάμεσα σε αυτές, οι δύο τραγουδιστές πόζαραν μαζί και για την αφίσα του σχήματος που μόλις κυκλοφόρησε. Οι δύο καλλιτέχνες ποζάρουν μαζί σε κίτρινο φόντο ενώ στην αφίσα αναγράφεται και η ημερομηνία της πρεμιέρας. Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που ξεκινάει σύντομα και θα είναι από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις. Για τον καλλιτέχνη θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ανεβαίνει στη συγκεκριμένη πίστα ενώ η Μελίνα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε αυτό τον χώρο.

Φωταέριο: Η αφίσα της νέας συνεργασίας του κέντρου

Φωταέριο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024