211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μέλισσες: Για πρώτη φορά στο Θέατρο «Άλσος»

Μέλισσες εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί τους σε μία guest εμφάνιση η Μαντώ!

Το καλοκαίρι του 2021 φέρνει νέες μουσικές εμπειρίες με την επιστροφή των Melisses στη σκηνή στην Αθήνα. Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή τους στην Τεχνόπολη, οι δημοφιλείς τραγουδιστές ανακοίνωσαν δύο επιπλέον εμφανίσεις στο Θέατρο Άλσος, τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 21:00.

Βραδιές γεμάτες μουσική και συναίσθημα

Οι φανς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική και συναίσθημα, με ξεχωριστή guest εμφάνιση από τη Μαντώ. Με επιτυχίες όπως το «Το Κύμα», το «Έλεγες», και το «Γιατί», αλλά και αγαπημένες διασκευές, οι Μέλισσες υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο νοσταλγία και διασκέδαση.

Η αφίσα των εμφανίσεων έχει ήδη κυκλοφορήσει, αποκαλύπτοντας ένα ακόμα κρυφό μυστικό τους: μία ακόμα σειρά συναυλιών, με την οποία οι Melisses επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για το κοινό τους και υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία για το καλοκαίρι του 2021.

Μέλισσες: Για πρώτη φορά στο Θέατρο «Άλσος»

Με την ανακοίνωση αυτών των επιπλέον εμφανίσεων, οι Melisses επιβεβαιώνουν τη διάθεσή τους να μοιραστούν τη μουσική τους και τη θετική ενέργειά τους με το κοινό τους.

Με ανυπομονησία περιμένουμε να ζήσουμε μαζί τους αυτές τις στιγμές γεμάτες συναίσθημα και μουσική έμπνευση, και δημιουργώντας μνήμες που θα μας συντροφεύουν για πολλά καλοκαίρια ακόμα.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024