211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαζί ξανά: Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μία ξεχωριστή συναυλία στο Κατράκειο

Μαζί ξανά στιχοι Πλουταρχος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μία συναυλία μαζί με τον γιο του!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, για ένα μουσικό ταξίδι με πρωταγωνιστές τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τόσο παλαιότερες όσο και πιο πρόσφατες. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα έρθει στα πλαίσια της σειράς συναυλιών με τίτλο «Μαζί ξανά» που διοργανώνει το Κατράκειο φέτος το καλοκαίρι. στην οποία θα απολαύσουμε διάφορους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Με αφετηρία το Κατράκειο Θέατρο, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ξεκινήσει μία καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, μαζί με το γιο του Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος θα τον συνοδεύει και στη συγκεκριμένα βραδιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει πατέρα και γιο να τραγουδούν μαζί. Φέτος, θα τους απολαύσουμε σε μια μοναδική συνύπαρξη που θα ξεχωρίσει.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Μία καριέρα γεμάτη τραγούδια & επιτυχίες! Μία σπουδαία λαϊκή φωνή που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 για ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο σε όλους εσάς, που φέρνετε στο μυαλό σας όμορφες αναμνήσεις, για εσάς που αγαπήσατε, αγκαλιάσατε, χαμογελάσατε και ζήσατε ανεπανάληπτες στιγμές ακούγοντας τα τραγούδια του.
Με αφετηρία το Κατράκειο Θέατρο, ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος θα ξεκινήσει μία υπέροχη μελωδική καλοκαιρινή διαδρομή σε όλη την Ελλάδα παρέα με το γιο του @giorgos_kakosaios και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του» γράφει η ανάρτηση στα social media για την επερχόμενη αυτή εμφάνιση. Δες παρακάτω το post.

Μαζί ξανά: Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μία ξεχωριστή συναυλία στο Κατράκειο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024