211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μελίνα Ασλανίδου | Νέο τραγούδι από την αγαπημένη τραγουδίστρια

η Μελίνα Ασλανίδου χαμογελαστη σκεφτεται το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα νέο, σούπερ καλοκαιρινό ρεμίξ έρχεται! 

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής της περιοδείας, η Μελίνα Ασλανίδου είναι πανέτοιμη να μας συστήσει ένα νέο τραγούδι, που φέρει την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα. Πρόκειται για το πιο καλοκαιρινό ρεμίξ, μιας από τις κλασικότερες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη, με τίτλο «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου».

Δες επίσης: Δεν ακούω κανέναν | Νέο τραγούδι από τον Αντώνη Ρέμο

H τραγουδίστρια συνεχίζει τη συνεργασία με την Heaven Music, και πριν λίγο καιρό, ανανέωσε το συμβόλαιο με αυτήν και είναι έτοιμη για τη συνέχεια της επιτυχημένης μουσικής διαδρομής της, ενώ θα δώσει μια νέα πνοή με τη φωνή της στις μεγαλύτερες επιτυχίες του κορυφαίου συνθέτη, Μίμη Πλέσσα Η αρχή έρχεται με τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Δες επίσης:Γιώργος Μαζωνάκης – Stavento | Μαζί σε νέο τραγούδι!

Το «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» έχει αφήσει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Η πρώτη ερμηνεία ανήκει στον Κώστα Χατζή και την ίδια χρονιά το τραγούδησε και η Τζένη Βάνου. Τώρα, το νέο ρεμίξ, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες μέρες από την αγαπημένη ερμηνεύτρια. Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της με κάποια πίστα και την επόμενη συνεργασία της με κάποιο όνομα. Τον χειμώνα, την απολαύσαμε στην Ιερά Οδό με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Μελίνα Ασλανίδου | Νέο τραγούδι από την αγαπημένη τραγουδίστρια

https://www.instagram.com/p/Bhovr9ClLbN/?taken-by=heavenmusic_official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024