211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης – Stavento | Μαζί σε νέο τραγούδι!

ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Stavento χαμογελαστοι στο νεο τους τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο τίτλος του; 

Πριν δύο μήνες, ο Γιώργος Μαζωνάκης συνάντησε στη Σαντορίνη τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento για να ηχογραφήσουν τη νέα τους  επιτυχία που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Τίτλος του νέου τους ντουέτου είναι «24 ώρες» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Δες επίσης:Eurovision 2018 | Η acoustic version του “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα

Το teaser της νέας αυτής επιτυχίας κυκλοφόρησε πρόσφατα και μέσα από αυτή οι καλλιτέχνες μάς δίνουν μια γεύση από την επιτυχία που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Δες επίσης:Fantasia | Μαγική πρεμιέρα για Θεοδωρίδου – Ιακωβίδη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην πίστα του Έναστρον, μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο και σύντομα αναμένουμε τα επόμενα βήματά του σε κάποια πίστα. Από την άλλη, αναμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία του νέου αυτού τραγουδιού, που όπως φαίνεται από το teaser θα μας ξεσηκώσει για τα καλά και θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Άκουσε παρακάτω στο βίντεο, το ολιγόλεπτο δείγμα από τη νέα αυτή δουλειά ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες και θα καταλάβεις γιατί το νέο αυτό τραγούδι θα κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις και θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι αυτό στην διασκέδαση και σε όλα τα ραδιόφωνα.

Γιώργος Μαζωνάκης – Stavento | Μαζί σε νέο τραγούδι!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024