211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης – Κώστας Μαρτάκης | Νέα συνεργασία – έκπληξη!

Μάκης Δημάκης Κωστας Μαρτακης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε ξεκινούν εμφανίσεις;

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει και αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς συμβαίνει για πρώτη φορά! Ο Μάκης Δημάκης επιστρέφει στις πίστες της Θεσσαλονίκης και στο πλευρό του βλέπουμε για πρώτη φορά τον Κώστα Μαρτάκη! Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και αυτό θα συμβεί στο χώρο του Voice Live Stage, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση θα χτυπά κόκκινο από το Voice Live Stage που περιμένει το κοινό της συμπρωτεύουσας με τον τον πιο ανεβαστικό συνδυασμό ονομάτων. Μάκης Δημάκης και Κώστας Μαρτάκης έρχονται δυναμικά για να φέρουν τα πάνω κάτω στη πόλη.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ο Μάκης Δημάκης μέχρι πριν από λίγες μέρες εμφανιζόταν με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα και την πίστα του Βοτανικού μαζί με τον Αντύπα και τον Βασίλη Δήμα, μια συνεργασία που ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβρη και για πολλούς μήνες μάς κράτησε την καλύτερη συντροφιά. Τώρα, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών, ετοιμάζεται να συνεχίσει δυναμικά στη Θεσσαλονίκη με νέο σχήμα. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου.

Μάκης Δημάκης – Κώστας Μαρτάκης | Νέα συνεργασία – έκπληξη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024