211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης | Κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ

ο Μάκης Δημάκης τραγουδαει το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί; 

Μπορεί ο Μάκης Δημάκης να μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, όμως όλες, τις έχουμε γνωρίσει μέσα από singles. Πλέον, ύστερα από μια μεγάλη πορεία στη μουσική ετοιμάζεται, επιτέλους, να κυκλοφορήσει τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο από τη δισκογραφική του εταιρία Sonar Music. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, 30 Ιουνίου, από γνωστή εφημερίδα.

Δες επίσης: Νίκος Μακρόπουλος | Στην απονομή για τον πλατινένιο του δίσκο

Πρόκειται για μια δουλειά που θα περιλαμβάνει ένα best of, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, σε μοναδικά remix, δια χειρός δέκα κορυφαίων Ελλήνων Djs, αλλά και τρία νέα τραγούδια, το «Σήμερα είναι η μέρα μου», «Έρωτας Είσαι» και «Έτσι είναι η αγάπη».

Δες επίσης: Mad VMA 2018 | Οι μεγάλοι νικητές της μουσικής βραδιάς

Τον τραγουδιστή απολαμβάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια και σε εμφανίσεις στην Αθήνα και την πίστα του Βοτανικού. Πριν δύο σεζόν βρέθηκε εκεί για πρώτη φορά μόνος του, ενώ τον χειμώνα που μας πέρασε επανέλαβε την επιτυχία έχοντας στο πλευρό του και τον Σταμάτη Γονίδη. θα τον δούμε και την ερχόμενη σεζόν στην ίδια πίστα άραγε; Σύντομα θα μάθουμε, όμως, μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τις νέες του επιτυχίες.

Μάκης Δημάκης | Κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ

Μάκης Δημάκης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024