211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Μακρόπουλος | Στην απονομή για τον πλατινένιο του δίσκο

ο Νίκος Μακρόπουλος ο Σταματης Γονιδης και η Πεγκυ Ζηνα Στην απονομή για τον πλατινένιο του δίσκο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το παρών; 

Ακόμα έναν πλατινένιο δίσκο μετρά ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο τελευταίος του δίσκος με τίτλο «Τι να το κάνω» γνώρισε και πάλι τεράστια επιτυχία και η απονομή του έγινε ανήμερα των γενεθλίων του καλλιτέχνη, έχοντας στο πλευρό του συνεργάτες, συναδέλφους και φίλους.

Δες επίσης: Fantasia | Μοναδική πρεμιέρα για Κωνσταντίνο Αργυρό και ΝΙΝΟ

Μια βραδιά αφιερωμένη στον αγαπημένο καλλιτέχνη, στις επιτυχίες του και στην μουσική. Φυσικά, τη βραδιά αυτή ο καλλιτέχνης παρέλαβε το δίσκο του, ευχαρίστησε τους συντελεστές του αλλά και ανακοίνωσε πως σύντομα θα επιστρέψει με νέα δισκογραφική δουλειά.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | Επίσημα, η παρουσιάστρια του X Factor στο Epsilon

Στην απονομή μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες, φίλοι και συνάδελφοι του τραγουδιστή όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Λύρας , ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Πριόβολος , ο Μάκης Δημάκης και ο Θανάσης Γκουγκούσης. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την απονομή και την ξεχωριστή αυτή στιγμή του καλλιτέχνη. Παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες εμφανίσεις του. Πριν λίγο καιρό, εμφανιζόταν στο Barbarella και τη Θεσσαλονίκη, ενώ τον χειμώνα τον είδαμε στην πίστα του Frangelico. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του; Θα μάθουμε πολύ σύντομα από πού θα βρεθεί κοντά στο κοινό του.

Νίκος Μακρόπουλος | Στην απονομή για τον πλατινένιο του δίσκο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024