211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας | Πού θα τον δούμε για μια εμφάνιση;

Κωστής Μαραβέγιας που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα ξεχωριστό live 

Για μια εμφάνιση στο Μέγαρο Αθηνών έρχεται ο Κωστής Μαραβέγιας, λίγο καιρό ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στο Anodos Live Stage.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την Τετάρτη, 10 Απριλίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι εκεί για μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση και αυτό το έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Δες την αφίσα για την επερχόμενη αυτή εμφάνιση αλλά και όλα όσα θα δούμε από εκείνον.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

«Πόσο χαίρομαι για αυτή τη μέρα! Πόση χαρά και συγκίνηση να συμπράττω με μια σπουδαία ορχήστρα, μια ευφάνταστη και δημιουργική χορωδία που μεταμορφώνεται από λυρική χορωδία σε περιπαικτικό καυστικό Αριστοφανικό χορό, πλαισιωμένη από αγαπημένους φίλους τραγουδιστές και ηθοποιούς. Μια γιορτή για τη συνάντηση της μουσικής με το θέατρο. Στις 10 Απριλίου στις 20.30, μουσικές, τραγούδια, χορικά, Αριστοφάνης, Μολιέρος. Ότι έχω γράψει για το θέατρο, παιγμένο από την Καμεράτα και δεκαεξαμελή χορωδία, δια χειρός @mo.panos.vlachos και με τους υπερφανταστικούς αγαπημένους μου ερμηνευτές @nandia_kondogeorgi @ianstratisnotofficial @dimitra_selemidou Σας περιμένω. Στο @megaron_athens 🎶 #Maraveyas #theatremusic #kamerata #megaronathens», έγραψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Κωστής Μαραβέγιας | Πού θα τον δούμε για μια εμφάνιση;

https://www.instagram.com/p/BvJPZWbDV6D/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024