211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Μαρτάκης: Επιστρέφει με νέο τραγούδι – Άκουσε το teaser

Κώστας Μαρτάκης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

O Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι που κυκλοφορεί σύντομα, μήνες ύστερα από την κυκλοφορία της τελευταίας του επιτυχίας.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Ο τίτλος του νέου του τραγουδιού είναι «Αν είσαι έρωτας» και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός ολίγων ημερών. Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και οι στίχοι στη Ρώμη Παπαδέα.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Τη σεζόν αυτή δεν έχουμε δει τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε κάποια πίστα, όμως, αναμένουμε με αγωνία την επόμενη συνεργασία του. Την τελευταία φορά τον είδαμε στο ΥΤΟΝ μαζί με τον Νίκο Βέρτη το 2017. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη σειρά εμφανίσεων στην οποία τον απολαύσαμε. Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης άλλαξε δισκογραφική εταιρεία και έγινε μέλος της Heaven Music χαρίζοντάς μας επιτυχίες από αυτή τη δισκογραφική, όπως η τελευταία του επιτυχία, τον περασμένο Μάιο με τίτλο «Πάρε ένα τηλέφωνο», ενώ τώρα ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ. Άκουσε παρακάτω το teaser που μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια μικρή γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε πολύ σύντομα.

Κώστας Μαρτάκης: Επιστρέφει με νέο τραγούδι – Άκουσε το teaser

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024