211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή και Φοίβος ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια!

Καίτη Γαρμπή εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το απόλυτο δισκογραφικό reunion κυκλοφορεί σε λίγες μέρες!

Μετά από 19 χρόνια η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο απόλυτο δισκογραφικό reunion που ετοιμάζει η Panik Platinum! Οι στενοί στο παρελθόν συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και πάλι ύστερα από 2 δεκαετίες και ετοιμάζονται να μας εκπλήξουν ξανά.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

«Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Κόλαση», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Ευαισθησίες», «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα», «Ζήσαμε», «Ντέρτι», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Επιτέλους», «Το Λάθος Μου», «Το Κάτι» είναι μονάχα μερικά από τα κομμάτια που έχει υπογράψει ο Φοίβος και έχει ερμηνεύσει εκείνη.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

19 χρόνια μετά το τετραπλά πλατινένιο «Το Κάτι», η τραγουδίστρια συνεργάζεται και πάλι με τον καλλιτέχνη που ανέβασε τις μετοχές της και τις έκανε να χτυπήσουν κόκκινο. Οι δυο τους επιστρέφουν με μια ξεσηκωτική ρούμπα που θα κυκλοφορήσει από  την Panik Platinum σε λίγες ημέρες και θα συνοδεύεται από music video, όπως αποκάλυψε προ ημερών η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τα stories του Instagram.

Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της τραγουδίστριας σε κάποια πίστα. Τελευταία φορά την είδαμε στο Ακρωτήρι μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη το καλοκαίρι.

Καίτη Γαρμπή και Φοίβος ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια:

Καίτη Γαρμπή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024