211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Μακεδόνας | Πού θα ξεκινήσει εμφανίσεις;

ο Κώστας Μακεδόνας χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέες εμφανίσεις για τον καλλιτέχνη 

Ο Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει στη διασκέδαση της Αθήνας με μια μικρή σειρά εμφανίσεων που θα κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις. Ο αγαπημένος ερμηνευτής ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του passport Κεραμεικός για τρεις μοναδικές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό του.

Δες επίσης: Πάολα | Οι τίτλοι του νέου της δίσκου!

Την πρεμιέρα του θα κάνει το Σάββατο, 3 Μαρτίου, ενώ θα είναι κοντά μας για τα επόμενα τρία Σάββατα. Μαζί του η Περσεφόνη Μήλια.

Δες επίσης: Πάνος Κιάμος | Επιστρέφει στο Posidonio!

Τον καλλιτέχνη είδαμε τελευταία φορά σε εμφανίσεις στο Kremlino, ενώ τώρα επιστρέφει δυναμικά.  Στις αποσκευές του έχει δεκάδες διαχρονικά μουσικά μαργαριτάρια από την προσωπική του δισκογραφία: «Μαργαριτάρια», «Μόνο Μια Φορά», «Το Ποδήλατο», «Μη Μου Λες Αντίο», «Κάτσε Καλά», «Κόκκινα Γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες Το Λάθος», «Η Λίζα Και Η Κορνίζα», «Στο Λευκό Τον Πύργο», «Ουσίες», «Δε Σου Ανήκω», «Έπεσε Έρωτας» και πολλά άλλα.

Μαζί του οι μουσικοί Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, Σπύρος Μελισσανίδης στο ακορντεόν, Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, Ηρακλής Παχίδης στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας. Υπεύθυνος ήχου είναι ο Άγγελος Πετκίδης και την έχει επιμέλεια προγράμματος έχει ο Κώστας Μακεδόνας.

Κώστας Μακεδόνας | Πού θα ξεκινήσει εμφανίσεις;

Κώστας Μακεδόνας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024