211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη | Έγκυος στο πρώτο της παιδί;

Κατερίνα Στικούδη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης ήταν η Κατερίνα Στικούδη και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον πιο αινιγματικό τρόπο. Φυσικά μίλησε και για πολλά άλλα, όπως για την πρόσφατη εμφάνισή της στο Your Face Sounds Familiar και τη μεταμφίεσή της σε Δήμητρα Γαλάνη που σχολιάστηκε πολύ.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Παράλληλα, αποκάλυψε την ηλικία της και ίδια σχολίασε πως είναι 33 ετών. Να είναι όντως έγκυος στο πρώτο της παιδί; Σύντομα θα μάθουμε.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Στην ερώτηση αν είναι έγκυος, η ίδια δεν απάντησε, αλλά προτίμησε να παραμείνει σιωπηλή και να χαμογελάσει, ενώ παράλληλα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε «δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, φτάνει αυτό. Θέλω να μου υποσχεθείς ότι στον Λαγκαδά θα γίνει η βάφτιση», επιβεβαιώνοντας εκείνος εμμέσως την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Δες παρακάτω όλα όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης η εκρηκτική τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη στον αγαπημένο παρουσιαστή.

Η Κατερίνα Στικούδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου | Έγκυος στο πρώτο της παιδί; Δες το απόσπασμα από την τηλεοπτική της εμφάνιση! 

https://www.youtube.com/watch?v=9-bpJMDbt3A

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024