211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Για μια εμφάνιση σε πολύ γνωστό στέκι της Αθήνας!

Καίτη Γαρμπή Σακης Ρουβας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε θα δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια;

Μπορεί η Καίτη Γαρμπή τον χειμώνα αυτό να μην εμφανίζεται σε κάποια σκηνή της Αθήνας, όμως, είναι συνεχώς στην επικαιρότητα με διάφορους τρόπους. Από τη μία, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, μια συνεργασία με τον Φοίβο ύστερα από 19 χρόνια που αναμέναμε με αγωνία να ακούσουμε, και τώρα ετοιμάζεται για μια και μοναδική εμφάνιση σε αγαπημένο στέκι της Αθήνας.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο Shamone, στο πάρτι που θα πραγματοποιήσει με αφορμή τα εφτά χρόνια λειτουργίας του. Πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η ξεχωριστή βραδιά; Την επόμενη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά όπου η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες της και θα χαρίσει στο κοινό μια βραδιά που αναμφίβολα θα μείνει αξέχαστη. Δες παρακάτω τη αφίσα που κυκλοφόρησε για το ιδιαίτερο αυτό birthday party του αγαπημένου μαγαζιού της Αθήνας.

Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της τραγουδίστριας με κάποια πίστα που αναμένεται να γίνει σύντομα. Να θυμίσουμε πως τελευταία φορά την είδαμε στο Ακρωτήρι μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη το καλοκαίρι.

Καίτη Γαρμπή: Για μια εμφάνιση σε πολύ γνωστό στέκι της Αθήνας

Καίτη Γαρμπή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024