211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ήβη Αδάμου: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης της

Ήβη Αδάμου Stanento εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι δήλωσε η ίδια σε εκπομπή; 

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της περνά η Ήηβη Αδάμου, καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουινέλη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε πως η μικρή της πριγκίπισσα θα έχει διπλό όνομα, Ανατολή Νεφέλη. Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μιχάλης βοηθάει σε πολλά επίπεδα με το μωρό. Κυρίως όμως ψυχολογικά. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης σε όλη αυτή τη φάση δίπλα μου, δεν θα ήταν το ίδιο. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα τη βγάλουμε Ανατολή Νεφέλη. Ανατολή είναι και το όνομα της μίας μας γιαγιάς. Δεν θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη ή το καλοκαίρι» .

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Παράλληλα, και στα επαγγελματικά της διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Μαζί με τον Έλενα Παπαρίζου, τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Μακεδόνα εμφανίζεται στην Πύλη Α της Θεσσαλονίκης, σχήμα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της πόλης ενώ αναμένεται να κατέβει στη συνέχεια και στην Αθήνα.

Ήβη Αδάμου: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024