211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης | Με ποιον διάσημο καλλιτέχνη επέλεξε να διασκεδάσει;

Γιώργος Μαζωνάκης Γιωργος Σαμπανης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε ποιο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε;

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την επερχόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του Έναστρον, μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, ωστόσο, πάντοτε ξεκλέβει χρόνο για να απολαμβάνει τους συναδέλφους του στα προγράμματά τους.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Πριν από λίγες μέρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης διασκέδασε στο Acro και παρακολούθησε το πρόγραμμα του Γιώργου Σαμπάνη και του Κώστα Μπίγαλη. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες δε σταματούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, ο οικοδεσπότης Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στο τραπέζι του τραγουδιστή και του παρέδωσε το μικρόφωνο. Ο Μαζωνάκης φυσικά ερμήνευσε μερικές μεγάλες επιτυχίες του και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα! Το κέντρο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα απόσπασμα με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να τραγουδά μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Δες το στιγμιότυπο παρακάτω.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για τη στιγμή που θα μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι live τον Γιώργο Μαζωνάκη αφού η πρεμιέρα του αναμένεται πολύ σύντομα.

Γιώργος Μαζωνάκης | Με ποιον διάσημο καλλιτέχνη επέλεξε να διασκεδάσει

https://www.instagram.com/p/Bq14PIzj0PV/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024