211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Τελικές πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα

Ηλίας Βρεττός εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στη σκηνή του Tokyo Theater Athens

Λίγες ώρες απέμειναν μονάχα για τη στιγμή που ο Ηλίας Βρεττός θα κάνει και πάλι την πρεμιέρα του στην αθηναϊκή διασκέδαση ανεβαίνοντας σε νέα πίστα και πάλι. Την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου, ο καλλιτέχνης θα δώσει το πρώτο του ραντεβού με το κοινό του και έκτοτε κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας περιμένει στο κέντρο της Αθήνας και το Γκάζι και θα μας χαρίζει τις πιο ανεβαστικές στιγμές διασκέδασης.

Δες επίσης: Hotel Ermou | Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη σκηνή του

Τις μέρες αυτές οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και φυσικά ο τραγουδιστής βρίσκεται σε τελικές πρόβες αυτές τις μέρες προκειμένου να παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις τελευταίες πρόβες του τραγουδιστή, λίγο πριν δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα στη νέα σεζόν.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Το Tokyo βρίσκεται στο Γκάζι και είναι η δεύτερη χρονιά παρουσίας του στην αθηναϊκή διασκέδαση. Το club έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και φέτος κάνει στροφή και τις Παρασκευές αλλά και τα Σάββατα θα μας χαρίζει ένα μοναδικό live που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Ηλίας Βρεττός: Τελικές πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα

Ηλίας Βρεττός

Ηλίας Βρεττός

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024