211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός | Ο Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στην πίστα του κέντρου

ο Βασιλης Καρρας και ο Λευτερης Πανταζης τραγουδουν χαμογελαστοι σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένας διάσημος καλλιτέχνης στο κέντρο

Η Ιερά Οδός συνεχίζει και φέτος την τεράστια επιτυχία, φιλοξενώντας στην πίστα της τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, το κέντρο επέστρεψε με ένα σχήμα – έκπληξη. Ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης μάς χαρίζουν από τον Ιανουάριο μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Ο Πέτρος Ιακωβίδης διασκέδασε στο κέντρο!

Από αυτές, εκτός από το φανατικό κοινό τους, δεν θα μπορούσαν και να λείπουν οι επώνυμες παρουσίες. Πολλές είναι οι φορές που έχουμε δει διάσημους να επισκέπτονται τον χώρο του. Πριν από λίγες μέρες, με το πρόγραμμα των τριών καλλιτεχνών διασκέδασε ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής.

Δες επίσης: Apla Ellinika | Με ποιον αγαπημένο καλλιτέχνη συνεχίζεται το Sfera Party;

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, ο ηγέτης του σχήματος τον ανέβασε στην πίστα και μαζί κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη σπάνια αυτή μουσική συνάντηση! Ο Λευτέρης Πανταζής, την περίοδο αυτή, δεν εμφανίζεται σε κάποια πίστα της Αθήνας, όμως αναμένουμε την ανακοίνωση για τα επόμενά του σχέδια!

Ιερά Οδός | Ο Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στην πίστα του κέντρου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024