211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αθηνών Αρένα | Ο Πέτρος Ιακωβίδης διασκέδασε στο κέντρο!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τον στην πίστα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο!

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου, στο Αθηνών Αρένα βρέθηκε και ο Πέτρος Ιακωβίδης!  Στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο εμφανίζεται φέτος ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Ελένη Φουρέιρα και έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το μαγαζί στο μέρος της απόλυτης διασκέδασης.

Δες επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός – Νατάσα Θεοδωρίδου | Νέο videoclip για το «Λάθος μου»

Η παρουσία του ταλαντούχου καλλιτέχνη στα πρώτα τραπέζια έγινε γρήγορα αντιληπτή, φυσικά, και ο Αντώνης Ρέμος τον καλωσόρισε και τον ανέβασε στη σκηνή. Εκεί, του ζήτησε να ερμηνεύσει ζωντανά ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του… το “Κοριτσάκι μου”.

Δες επίσης: Γιώργος Σαμπάνης | Νέο videoclip για τον καλλιτέχνη

Ο τραγουδιστής φυσικά ανέβηκε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είχε κατακλύσει το νυχτερινό κέντρο. Παράλληλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την επερχόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του Fantasia. Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου αναμένεται αν μας χαρίσει το πιο hot και ανεβαστικό καλοκαίρι από ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης. Και τώρα, ένα βήμα μακριά από την πρεμιέρα που όλοι περιμένουμε, ο διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της φετινής σεζόν και φυσικά η συνάντηση επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο καταχειροκροτήθηκε!

Αθηνών Αρένα | Ο Πέτρος Ιακωβίδης διασκέδασε στο κέντρο!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024