211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ερμού: Ένα ακόμα έξτρα show για την Άννα Βίσση

βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα την δούμε εκεί;

Μια από τις επόμενες Τετάρτες, η άκρως επιτυχημένη Άννα Βίσση θα μεταμορφώσει το «Hotel Ερμού» σε μια σκηνή που θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό μουσικό event. Μια εκπληκτική βραδιά σε την ονομασία “One Night Stand” που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, η θρυλική τραγουδίστρια θα εκτελέσει ένα εκρηκτικό show, με την υποστήριξη της απόλυτης μπάντας της. Το «Hotel Ερμού» θα μεταμορφωθεί και πάλι σε μια συναρπαστική σκηνή, όπου οι θεατές θα απολαύσουν τη μουσική και τις μοναδικές επιτυχίες της Βίσση.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά, αναμένεται να αρχίσει στις 22:00, με την προσέλευση να ξεκινά στις 20:30. Οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σπάνια συναυλιακή εμπειρία, μια ακόμα έξτρα Τετάρτη στο φετινό εντυπωσιακό πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου.

Με την ανακοίνωση αυτή, η Βίσση κάνει το «Hotel Ερμού» για ακόμα μια φορά, τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της μουσικής. Ένα μέρος όπου η κορυφαία της ερμηνεία συναντά τη μανία του κοινού της, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για όποιον βρεθεί εκεί.

Με ένα μοναδικό μίγμα από νέες επιτυχίες και διαχρονικά κομμάτια, η Άννα Βίσση υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα από τον κόσμο της μουσικής την συγκεκριμένη βραδιά. Ένα «One Night Stand» που θα αφήσει εποχή και θα θυμόμαστε για καιρό!

Hotel Ερμού: Ένα ακόμα έξτρα show για την Άννα Βίσση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024